SAWDUST

Maggen-Rechthoek
Maggen-IS
Maggen-Rechthoek

MAN-GLITTER

WIJ BOUWEN IEDER PROJECT

MET FINESSE

Ieder project wordt telkens opnieuw met de nodige aandacht en finesse benaderd om zo telkens weer tot een sterk resultaat te komen. De wensen van de klant zijn uiteraad een centraal gegeven. De diversiteit van de opdrachten vormt de uitdaging; iedere woning heeft zijn persoonlijkheid en de hierbij horende stijl. De som van deze twee principes zorgt er voor dat het totaalplaatje klopt.

Maggen-Contact

Maggen-Houten-Blokken

STAP VOOR STAP NAAR HET

BESTE RESULTAAT

1

VERWACHTINGEN

Tijdens een gesprek luisteren we graag naar uw wensen en verwachtingen om een goed zicht te krijgen op uw project. De eerste belangrijke stap naar uw gedroomde resultaat is gezet.

2

MOGELIJKHEDEN

Op basis van uw projectplan bespreken we alle mogelijkheden, op budgettair, technisch en esthetisch vlak. In deze fase krijgt het ontwerp steeds meer vorm.

3

UITVOERING

Tijd om de plannen in de praktijk om te zetten. Met creatief inzicht, vakkennis en oog voor detail brengen we uw project tot een goed einde. Onze manier van werken bestaat uit een persoonlijke aanpak en een open communicatie.

DAAN MAGGEN

UIT HET JUISTE
HOUT GESNEDEN

Zaakvoerder Daan Maggen is de drijvende kracht achter alle interieur- en exterieurrealisaties van het bedrijf: “De liefde voor hout en schrijnwerkerij kreeg ik met de paplepel ingegoten. Die passie werd alleen maar groter met de jaren. Na mijn studies houttechnieken behaalde ik een diploma als assistent-architect. Op die manier kan ik in mijn werk het technische aspect koppelen aan het creatief meedenken met opdrachtgevers, in functie van hun plannen.

Waarom hout mijn grote passie is? De warme charme van het materiaal, de oneindige mogelijkheden ervan, en ook de ambachtelijke uitstraling maken van dit vak het mooiste dat er is. Daarnaast geef ik elke opdracht steeds een eigen touch, een meerwaarde. En dat maakt elk project uniek.”

Daan-Maggen